Garantie

Het besproeien van de tuin door sproeiinstallaties of met de hand moet vermeden worden de eerste 24 uur nadat de betonnen bordures zijn aangelegd.

 

Houdt kinderen, honden weg bij de betonnen bordures de eerste 24 uur nadat de betonnen bordures zijn aangelegd.

 

Als een andere opdrachtgever in uw tuin werkt laat hem dan weten nooit met tractoren of vrachtwagen over de bordures heen te rijden tenzij een bergje aarde van 15 centimeter over de bordure heen wordt aangebracht.

 

Betonnen bordures kunnen net als alle andere betonnen produkten na verloop van tijd kleine scheurtjes gaan vertonen. We proberen dit te voorkomen door elke meter een dilatatievoeg aan te brengen. Normaal gesproken scheurt de bordure in de dilaitatievoeg. Zelden scheurt een bordure, als dit het geval is wordt de bordure kosteloos in de garantie periode hersteld/vervangen

Als de bordure van gekleurd beton is gemaakt dan is een kleur afwijking niet uitgesloten als we bordure herstellen. Soms is een kleine scheur in de betonnen bordure minder opvallend dan een herstelling.

 

Als uw betonnen bordure beschadigd is kunnen we deze gedeeltelijk vervangen, de minimum reparatieprijs is €300.

 

Bordure Concept installeert betonnen bordures zonder resterend afval achter te laten in uw tuin. Om aangroei van onkruid tegen de bordure tegen te gaan adviseren wij u zand of fijne stenen tegen de bordures aan te vullen.

 

Soms komt een witte uitslag op de betonnen bordures, veroorzaakt door kalkhoudend water door het besproeien van de tuin. Geen probleem, maak een mengsel van 50/50 water en azijn en borstel dit over de bordures, de aanslag verdwijnt, soms dient u meerder malen deze behandeling te herhalen. 

 

Als na het aanleggen van de betonnen bordures het begint te regenen bedek de bordures dan met plastic. Als de weersvooruitzichten regen voorspellen dan zullen we de aanleg van de betonnen bordures dienen uit te stellen tot een dag met droog weer.

 

Bordure Concept geeft 1 jaar garantie op geleverde produkten, dit behelst fouten in het materiaal, fouten door verkeerde arbeid. De geleverde produkten worden kosteloos vervangen.